Uit welke treatments kun je kiezen?

Natural Nail Treatment

De meest gekozen behandeling is de natural nail treatment. Hierbij komt er een verstevigend laagje (soft)- gel (biab) over de natuurlijke nagel. Daarna kan er naar keus een mooie kleur gellak overheen of mooie nailart! Van deze behandeling heb je tot wel 4 weken plezier!

Nagelverlenging 

Als je direct langere nagels wilt, dan kun je een verlenging laten plaatsen. In overleg met de styliste kiezen we een vorm, en bepalen we samen de gewenste lengte. De verlenging wordt gemaakt met (poly)gel. Na ongeveer 3 weken kom je terug voor een nabehandeling worden ze weer gevijld, opgevuld en ga je met een gloednieuwe kleur de deur uit!

 

Spa voetenbehandeling

Een spa-voetenbehandeling is het ultieme uitje voor je voeten! Een esthetische voetenbehandeling met als kers op de taart een prachtige gellak op de tenen, waarbij u keus heeft uit 200 kleuren gellak! De behandeling bestaat uit een heerlijk ontspannen voetenbad, een scrubbehandeling, een verzorgend masker, knippen en/of vijlen van de teennagels, een voetencreme en een gellak naar keuze.