Welkom bij de Nailhouse Nail Academy!

Hier vind je alle informatie over de cursussen en opleidingen die je kunt volgen.

 

Bij Nailhouse Nail Academy kun je alle opleidingen volgen om een allround nagelsyliste te worden. We leren je werken met de hoogste kwaliteit nagelproducten waarbij we respect hebben voor de natuurlijke nagel. Je kunt elke week instromen op je eigen niveau. We geven cursus in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Op deze manier is er genoeg aandacht voor iedereen! 

Je leert alle kneepjes van het nagelvak, maar ook dingen als pathologie, allergieen en hygiene aspecten worden behandeld. Ook een stuk salonmanagement komt aan bod, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je je eigen salon wilt starten!

We werken met de producten van Artistic Naildesign, een van de grootste merken in het nagelstyling vak. Dit merk is wereldwijd bekent, en heeft respect voor de natuurlijke nagel. 

Alle producten waar we mee werken zijn verkrijgbaar in onze groothandel, en voor advies zijn we altijd bereikbaar!

In onze webshop onder het kopje "opleidingen en workshops" vind je het complete cursus aanbod. Een opleiding op maat, of een prive perfectietraining is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden via info@nailhouseharen.nl.