Levertijd

Wanneer je een cursus of workshop hebt geboekt, nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op om de startdatum te bepalen van je cursus. De cursussen en workshops worden altijd op dinsdag gegeven. De lestijden zijn van 9.00 tot 14.00 uur. Je moet zelf voor een lunch zorgen, inbegrepen is koffie, thee en water. Tijdens de cursus of workshop mag je gebruik maken van de spullen van Nailhouse en gebruik je je eigen lespakket. Wil je extra dingen aanschaffen, is dit natuurlijk altijd mogelijk.

Levertijden webshop

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 7,50 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.