Artistic Gel-on X Tensions

Artistic Nail Design verlegt opnieuw de grenzen van professionele nagelservices met de lancering van de Gel On Xtensions Soft Gel Nail Tips! Gel On Xtensions zijn de snelste verbetering ooit, waardoor klanten in 20 minuten of minder een volledige set perfecte nagels krijgen die 21 dagen blijven zitten.

Gel On Xtensions Soft Gel Nail tips zijn volledig dekkende tips die zijn ontworpen om elke klant een onberispelijke vorm te geven, van nagelriem tot vrije rand. Ze zijn gemaakt met unieke gelpolymeren die je de ultieme flexibiliteit en duurzaamheid geven. Soft Gel tips zijn ongelooflijk licht en zijn gemaakt om breukvast te zijn van boog tot vrije rand. Ze hebben een ultradunne nagelriem en bewegen met de nagel mee, waardoor een pasvorm ontstaat die elke keer de spijkertips van ABS-plastic verslaat.

De Soft Gel Nail Tips worden gebruikt in combinatie met de Xtensions Tip Primer en Tip Adhesive waardoor je 21+ dagen prachtig kunt dragen in een niet-schadelijke formule op basis van LED's! Het gebruik van een LED-gel als Tip Adhesive zorgt ervoor dat elke klant een ideale fixatie heeft die is afgestemd op hun natuurlijke nagelvorm, wat zorgt voor superieur comfort en slijtage. Deze Xtensions zijn gebouwd om lang mee te gaan met de hoogwaardige gelhechting die u gewend bent van Artistic Nail Design LED uitgeharde gelproducten.