Artistic Putty

Putty's regelbrekende, monomeervrije formule is gewoon revolutionair. Niemand is eigenaar van een applicatie zoals Putty's zero-chase-formule. Vormgeven, verlengen, spelen zo lang als je wilt. LED uitgehard voor een snelle afwerking.

23% lichter dan acryl, 16% lichter dan traditionele harde gels zonder concessies te doen aan duurzaamheid. Superieure hechting, geen optillen of loskomen tijdens het dragen. Werkt perfect als een sculpt of tip applicatie.

Voorgemengd met de perfecte werkconsistentie.
Geen monomeer, geen geuren, geen verhoudingen. Met de formule kun je zo snel of zo lang werken als je wilt. Met buisdosering kunt u precies gebruiken wat u nodig heeft. Geen verspilling.

Triple Threat* Polymer Fusion levert zwaartekracht tartende prestaties voor eenvoudige, achtervolgingsvrije toepassingen. Stopverfachtige viscositeit zorgt voor gladde en onberispelijke nagels.

De formulering van Putty combineert acrylpoeder voor sterkte in een gelbasis met foto-initiators die verwerkbaarheid en geen geur bieden. En het vijlsel is 30% zwaarder dan acryl- en hardgelvijlsel, wat betekent dat er vrijwel geen stof in de lucht rondslingert.