ARTISTIC NAILDESIGN

 

Plezier. Gedrurfd. Exclusief.
"Een innovatie in kleur." Artistic Nail Design is gemaakt door wereldberoemde nagelstylisten en nagelproductontwikkelaars met de wens om de leegte in de professionele nagelmarkt op te vullen voor een gellakmerk dat speciaal is ontworpen voor de echte artiest in hart en nieren. We zijn trots op het consequent ontwikkelen van innovatieve producten die nagelstylisten aanmoedigen om de grenzen te verleggen en nieuwe niveaus van creativiteit te verkennen door middel van hun persoonlijke kunstenaarschap.

We zijn er trots op dat we ons identificeren als een PETA-gecertificeerd dierproefvrij merk.*

De kern van het merk is ons uitzonderlijke kleurengamma. Elk van onze tinten is individueel geconceptualiseerd door inspiratie en heeft zijn eigen unieke verhaal.

Naast meer dan 100 prachtige gellakkleuren produceert Artistic Nail Design professionele nagelstylisten en -werktuigen, een complete lijn van harde gels van uitzonderlijke kwaliteit en hoogwaardige LED-verlichting.

Het merk wordt wereldwijd gedistribueerd en wordt snel geprezen als het go-to-merk voor echte nagelstylisten over de hele wereld, en het favoriete gelmanicureproduct onder beroemdheden.

Educatie is een belangrijke prioriteit bij Artistic Nail Design, waarbij onze docenten een directe vertegenwoordiging van het merk zijn. We streven ernaar om de nagelstyliste te ondersteunen door het hoogste niveau van intensieve training te bieden in nagelontwerp en producttoepassing.

Artistic docenten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van uitgebreide criteria en zijn de crème de la crème van nagelstylisten over de hele wereld.

Plezier. Gedurfd. Exclusief. De mogelijkheden zijn eindeloos met Artistic Nail Design.

Categorieen